15
dec

Dit wil je niet missen: luxe wellnessbeleving in hartje Leiden

adzwijger
Ontdek BLUE
3 min.

Ontspanning en natuurlijke schoonheid ontmoeten elkaar in het centrum van Leiden, waar je helemaal tot rust kunt komen. Ontsnap uit het dagelijks leven en gun jezelf een moment om te relaxen, je hersenen op nul te zetten en te genieten van de rust in het BLUE Wellnessresort in Leiden. Lees snel verder waarom jij dit wellness hotel in Leiden absoluut een keer moet bezoeken.

Relaxen met prachtig uitzicht

Als je fan bent van prachtige uitzichten over een romantische stad, is BLUE Wellnessresort Leiden the place to be. Dit wellnessresort is daarnaast ook nog eens het hoogstgelegen wellness hotel in Nederland. Waar je je ook bevind in het spa hotel, overal heb je een schitterend uitzicht over de stad. Tip: breng een bezoekje aan het panoramische zwembad en kom tot rust terwijl je het mooie Leiden vanuit het water kunt bewonderen.

Faciliteiten waar je u tegen zegt

Wil je alles halen uit een ultiem wellness weekend? Dat is mogelijk bij dankzij de vele luxe faciliteiten die dit luxe wellnessresort te bieden heeft. Ontsnap uit het dagelijks leven en geniet op de 11e en 12e verdieping van een panorama sauna, een heerlijk zwembad, mint stoomcabine, kruidentempel, voetenbad, cocoon rustruimte, hammam en een voetenbad. Na een moment ultieme ontspanning kun je jezelf in de watten laten leggen bij het uitgebreide beautycentrum met een ontspannende massage of gezichtsbehandeling. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, bekijk hier meer informatie over alle beauty behandelingen.

Verse hapjes en drankjes Tussendoor zin in een drankje, of een gezond gerecht? Een eigen restaurant en lounge zijn niet te missen in dit wellness resort. In het wellness restaurant kun je genieten van een gezonde lunch of een uitgebreid diner. Alle gerechten op de menukaart zijn vers en met passie bereidt door de chef. Je kunt er genieten van diverse burgers, soepen, broodjes en nog veel meer. Bekijk hier alle opties op de menukaart.

2 vrouwen genieten van het uitzicht en de zonnestralen

Hoe kan een wellness weekend eruit zien?

Hoewel een dagje sauna altijd aantrekkelijk klinkt, is er niks fijner dan een paar dagen erop uit te gaan en te genieten van een wellness weekend met behandelingen. Alleen, met je geliefde of samen met vrienden of familie, het kan allemaal. Nadat je bij aankomst alle spullen in een van de luxe hotelkamers hebt gedropt, kan het ontspanningsritueel gelijk beginnen.

Begin je spa en wellness ervaring door een duik te nemen in het zwembad terwijl je kennismaakt met een schitterend uitzicht over Leiden. Vervolgens kan je kiezen om op te warmen in de sauna of om de mint stoomcabine in te gaan terwijl je de wereld om je heen achter je laat. Hierna kun je eventueel met een boek tot rust komen in een van de rustruimtes of gelijk door naar het beauty centrum voor een behandeling. Alles is mogelijk: diverse massages, gezichtsbehandelingen of een behandeling voor huidverbetering. Wat wil je nog meer?

De dag erna heb je de keuze om dit alles nog een keer te herhalen in dit wellness hotel, maar kun je ook herboren en opgeladen de stad in om Leiden te verkennen. De mogelijkheden voor een geslaagd weekend bij BLUE Wellness zijn eindeloos.

Maak kennis met het romantische Leiden

BLUE Wellnessresort Leiden is gevestigd op de ideale locatie: het hotel bevind zich achter het Centraal Station en je bent te voet zo in het midden van het centrum. Het is de ideale locatie voor een weekendje weg in Nederland. Bezoek bijvoorbeeld het Rijksmuseum voor de Oudheden, leer veel over de geschiedenis in Museum De Lakenhal of slenter door de straatjes terwijl je de pittoreske grachten van de stad bewondert. Fan van shoppen? Het ‘kleine Amsterdam’ staat bekend om veel leuke boetiekjes waar je te gekke outfits kunt scoren. Er is voor ieder wat wils. Kortom: BLUE Wellnessresort Leiden biedt de perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van pure ontspanning. Met adembenemende uitzichten, luxe faciliteiten en heerlijke hapjes is dit wellness hotel in Leiden een must-visit. Of je nu kiest voor een dagje ontspannen of een volledig wellness weekend, alles kan. Bekijk hier onze wellness arrangementen en wie weet zien we elkaar snel!

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier