Scrubmassage

Verwijderd de dode huidcellen

Ervaar de ultieme wellness behandeling voor je huid met ons unieke scrubritueel en ontspannende massage. Scrubben is dé manier om je huid weer te laten stralen en dode huidcellen effectief te verwijderen. Onze speciale scrub, gemaakt van dode zeezout, biedt een diepe exfoliatie terwijl de heerlijk geurende olie uit onze BLUE Collection zorgt voor een ontspannende en verkwikkende ervaring.

Tijdens de behandeling wordt de luxueuze scrub rijkelijk op je lichaam aangebracht, waardoor dode huidcellen zachtjes worden verwijderd. Dit proces verbetert niet alleen de huidtextuur, maar bevordert ook de vernieuwing van je cellen, wat resulteert in een stralende huid. Laat je volledig ontspannen en breng je geest tot rust terwijl onze professionele masseur/masseuse zorgt voor een verkwikkende en verjongende ervaring.

Ons scrubritueel met massage is niet alleen een weldaad voor je huid, maar ook voor je algehele welzijn. Je zult merken dat je na de behandeling volledig ontspannen bent, terwijl je huid zijdezacht aanvoelt en er stralend uitziet. Huidverzorging is een essentieel onderdeel van je schoonheidsroutine en met deze behandeling geef je je huid de aandacht en verzorging die het verdient.

Stap in onze wereld van ontspanning en verwennerij, waar wellness en beauty samenkomen. Gun jezelf dit moment van pure ontspanning en laat ons scrubritueel met massage je huid revitaliseren en je geest in een staat van diepe ontspanning brengen.

reserveren
Prijs p.p.
aantal minuten

De behandelingen

Scrubritueel met massage

Dode huidcellen worden verwijderd met een Scrub van Dode Zeezout en een heerlijk geurende olie

Ontspannende massage van de achterzijde van het lichaam

Resultaat: je bent volledig ontspannen en je krijgt een ultrazachte huid

50 minuten

voorwaarden

Vooraf reserveren is noodzakelijk. – De genoemde prijs is exclusief sauna entree. – Geniet je ook van een dagje wellness? Dan plannen we behandelingen in tussen je aangegeven aankomst- en vertrektijd. Tijdens het inchecken hoor je de exacte tijd. – Afhankelijk van beschikbaarheid kunnen behandelingen tegelijk ingepland worden. Dit kunnen we niet garanderen. – Reserveer je enkel een behandeling en maak je dus geen gebruik van onze sauna- en wellnessfaciliteiten? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice. Deze kunnen de behandelingen goed voor je inplannen en de mogelijkheden met je bespreken.

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier