Ayavaya-cabine

Wetenschappelijk bewezen voordelen

In deze unieke cabine ervaar je dé ultieme ontspanning in slechts 20 minuten. De AYAVAYA-cabine brengt je in een diepe meditatieve staat door middel van een Shirodhara hoofdbehandeling, geluidstherapie, aromatherapie en lichttherapie. Een wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat mensen met stress-gerelateerde problemen succesvol zijn behandeld door de AYAVAYA-cabine.

Gebaseerd op de shirodhara methode
De AYAVAYA-cabine brengt je in een diepe meditatieve staat door middel van Shirodhara hoofdbehandeling. De 5.000 jaar oude Shirodhara-massage komt naar voren als de krachtigste meditatie opwekkende Ayurvedische behandeling. Shirodhara is een behandeling waarbij een constante waterstroom over het derde oog loopt. Deze behandeling is zeer stress verlagend is en uitermate weldadig voor het in evenwicht brengen van het zenuwstelsel. Een wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat mensen met stress-gerelateerde problemen succesvol zijn behandeld door de AYAVAYA-cabine.

reserveren
Prijs p.p.
aantal minuten

De behandelingen

AYAVAYA-cabine

Stressvrij

Nieuwe energie

Scherpe focus

Diepe nachtrust

In 20 minuten

Zowel zonder en met wellnessbezoek mogelijk!

voorwaarden

De Ayavaya-cabine is een unieke behandeling welke momenteel wereldwijd alleen te vinden is bij BLUE Wellnessboot Mill, BLUE Wellnessresort Leiden, BLUE Wellnessresort Helmond en BLUE Wellnessresort Sittard. – Het gebruik van de cabine is zowel met als zonder wellnessbezoek mogelijk. – De sessie in de cabine duurt 20 minuten. – Vooraf reserveren is noodzakelijk. – Het gebruik van deze cabine is uitsluitend voor personen ouder dan 16 jaar.

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier