Sluit menu
BLUE WELLNESS
E-ticket verzilveren Reserveren

Om een reservering te maken willen wij je vragen om de locatie waar je wilt reserveren hieronder te kiezen. Vervolgens gaat het reserveringsproces verder.

BLUE Wellnessresort LeidenBLUE Wellnessresort HelmondBLUE Wellnessresort SittardBLUE Spa TriviumBLUE Spa HaamstedeBLUE Wellness Stadspark

BLUE Cadeaukaart

Het ‘krijgen’ van een cadeau of belevenis is heerlijk, maar ‘geven’ zorgt voor het échte geluksgevoel. Het is dé manier om waardering, interesse en dankbaarheid te tonen. Geven maakt gelukkig! Wie geef jij een wellness-moment bij BLUE cadeau? 


 

Met de BLUE Cadeaukaart kun je terecht bij alle BLUE Wellness-, Spa-, en Beautylocaties in Nederland. Ga jij voor een dagje  wellness, een verzorgende gezichtsbehandeling, een ontspannende massage of misschien toch liever een compleet wellness arrangement?  Blijf je overnachten in het inpandige Fletcher Wellness Hotel? Ook dan kun je met je BLUE Cadeaukaart betalen. Wat je ook kiest, met de BLUE Cadeaukaart kun je écht genieten van jouw wellness-moment. 

Bestel nu

 

 

BLUE Cadeaukaart gekregen?

Gefeliciteerd! Met de BLUE Cadeaukaart kun je een heerlijk dagje ontspannen, genieten en uitrusten. Met de BLUE Cadeaukaart kun je terecht bij alle BLUE locaties in Nederland. Kom je genieten van een dagje wellness, een verzorgende gezichtsbehandeling, ontspannende massage of misschien wel een compleet wellnessarrangement? Alles is mogelijk met de BLUE Cadeaukaart! 

Blijf je overnachten in het inpandige Fletcher Wellness Hotel? Ook dat kun je met je BLUE Cadeaukaart betalen. Kortom, met de BLUE Cadeaukaart kun je écht compleet ontspannen!

Check hier je saldo en geldigheid

 

De voorwaarden van de BLUE Cadeaukaart overzichtelijk op een rijtje:

  • Het tegoed op de BLUE Cadeaukaart is tot 3 jaar na uitgifte geldig;
  • Met de BLUE Cadeaukaart kun je bij alle BLUE locaties én alle ruim 100 unieke 3- en 4-sterren hotels van Fletcher betalen;
  • Het tegoed op de BLUE Cadeaukaart kan in één keer of in delen worden besteed;
  • Het tegoed op de BLUE Cadeaukaart kan niet in contanten worden uitbetaald.

 

Ben je in het bezit van een Your Healthy Escape Cadeaukaart? Deze is (nog) geldig op de BLUE Wellnesslocaties Leiden, Helmond en Sittard. Klik hier om het saldo van de Your Healthy Escape Cadeaukaart te checken.

Veilig naar de sauna, het kan! Ook nu.

We begrijpen dat de persconferentie van maandag 28 september 2020 veel vragen tot gevolg heeft.
Vooralsnog volgen wij het protocol op dat is opgesteld door de branchevereniging en door het RIVM is goedgekeurd.

Het is mogelijk om te reserveren, echter hebben wij momenteel een zeer beperkte capaciteit per dag. Hierdoor kan
het zijn dan bepaalde dagen snel volgeboekt zijn. We hopen op je begrip.

Bekijk hier alle maatregelen rondom het coronavirus.