Sluit menu
BLUE WELLNESS
E-ticket verzilveren Reserveren

Om een reservering te maken willen wij je vragen om de locatie waar je wilt reserveren hieronder te kiezen. Vervolgens gaat het reserveringsproces verder.

BLUE Wellnessresort LeidenBLUE Wellnessresort HelmondBLUE Wellnessresort SittardBLUE Spa TriviumBLUE Spa HaamstedeBLUE Wellness Stadspark

BLUE 10-badenkaart

Met de BLUE 10-Badenkaart kun je maar liefst 10x voordelig genieten van een luxe dagje wellness bij één van de vijf BLUE locaties.

[product10badenkaart-online]

De BLUE locaties bevinden zich in Leiden, Helmond, Sittard, Etten-Leur en Bergen op Zoom. Alle locaties zijn uniek in haar soort maar wat je overal mag verwachten is persoonlijke aandacht, rust en gastvrijheid. Hieronder staan alle voorwaarden welke verbonden zijn aan de BLUE 10-badenkaart overzichtelijk weergegeven.

Voorwaarden BLUE 10-badenkaart 

  • De BLUE 10-badenkaart is een voordeelactie welke 2 keer per jaar in korte tijd verkrijgbaar is. De wintereditie 2019/2020 is geldig tot 1 mei 2020. De zomereditie is geldig van 27 februari tot 1 september 2020. 
  • Vooraf reserveren voor je saunabezoek is noodzakelijk, alle locaties hanteren een maximaal aantal bezoekers per dag. Door vooraf te reserveren voorkom je teleurstellingen.
  • De BLUE 10-badenkaart is niet persoonsgebonden. Je kunt dus met meerdere personen tegelijkertijd gebruik maken van de badenkaart.
  • De BLUE 10-badenkaart is geldig bij alle BLUE locaties. Onder BLUE vallen de Wellnessresorts in Leiden, Helmond en Sittard. Tevens vallen de wellnesslocaties in Etten-Leur en Bergen op Zoom onder BLUE. Hierdoor heb je de keuze uit maar liefst vijf unieke locaties.
  • Na aankoop is het niet mogelijk om aangekochte badenkaarten / e-tickets te retourneren. Er vindt geen restitutie plaats na het aankopen van deze kaarten en de e-tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten.
  • De BLUE 10-badenkaart is niet geldig i.c.m. andere entreeacties, arrangementen en/of abonnementen.
  • Bij ieder bezoek dien je je per persoon een e-ticket van de BLUE 10-badenkaart mee te nemen en te laten scannen bij incheck. Indien je je BLUE 10-badenkaart e-ticket(s) niet kunt tonen bij binnenkomst zal het normale entree tarief worden berekend. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk.
  • Bij het zoekraken van je BLUE 10-badenkaart e-tickets is het niet mogelijk om nieuwe e-tickets  op te sturen. Bewaar de e-tickets dus zorgvuldig, dit kan ook digitaal op bijvoorbeeld je telefoon.
  • Op alle reserveringen en/of aankopen bij/voor BLUE Wellness zijn algemene voorwaarden van toepassing. 

Veilig naar de sauna, het kan! Ook nu.

We begrijpen dat de persconferentie van maandag 28 september 2020 veel vragen tot gevolg heeft.
Vooralsnog volgen wij het protocol op dat is opgesteld door de branchevereniging en door het RIVM is goedgekeurd.

Het is mogelijk om te reserveren, echter hebben wij momenteel een zeer beperkte capaciteit per dag. Hierdoor kan
het zijn dan bepaalde dagen snel volgeboekt zijn. We hopen op je begrip.

Bekijk hier alle maatregelen rondom het coronavirus.