Sluit menu
BLUE WELLNESS
E-ticket verzilveren Reserveren

Om een reservering te maken willen wij je vragen om de locatie waar je wilt reserveren hieronder te kiezen. Vervolgens gaat het reserveringsproces verder.

BLUE Wellnessresort LeidenBLUE Wellnessresort HelmondBLUE Wellnessresort SittardBLUE Spa TriviumBLUE Spa HaamstedeBLUE Wellness Stadspark

Belevenisprogramma

Tijdens een ontspannen saunadagje wordt je bij de BLUE Wellnessresorts extra in de watten gelegd door het belevenisprogramma. Dit belevenisprogramma bestaat uit verschillende speciale rituelen die verspreid over de dag plaats vinden in verschillende faciliteiten van de resorts. Uitgezonderd het klankschalenritueel is het belevenisprogramma voor gasten van de resorts kosteloos. 

Vanaf de (her)opening op 1 juli zullen wij een aangepast belevenisprogramma aanbieden met daarin veelal nieuwe en/of aangepaste wellness-rituelen. De inhoud van het belevenisprogramma zal binnenkort bekend worden gemaakt.  
 

Opgietingen 

Tijdens een opgieting wordt er water met etherische oliën en/of ijs over de hete kachelstenen gegoten waardoor er een 'stoomstoot' ontstaat. Door de verdamping van het water komt er extra warmte in de lucht en neemt de luchtvochtigheid toe. Hierdoor voelt het alsof de temperatuur stijgt, in werkelijkheid daalt deze. Door te zwaaien met een handdoek verdwijnt de stilstaande lucht en valt de aanwezige warme lucht als een weldadige deken over je lichaam. Dát moment maakt een opgieting juist extra bijzonder. Opgietingen vinden meerdere malen per dag plaats bij de resorts. Op de speciale borden in het resort worden deze tijden kenbaar gemaakt.

Floatation

Floatation is een meditatie moment waarbij de focus ligt op de ademhaling. Zonder enige inspanning drijf je 15 minuten op het water. Floaten geeft je de kans om de alledaagse spanningen en vermoeienissen van je af te laten glijden en hernieuwde energie op te doen. Deze sessies vinden meerdere malen per dag plaats op de resorts. Op de speciale borden in het resort worden deze tijden kenbaar gemaakt.

Klankschalensessie

In een ontspannen ongedwongen sfeer voeren de klanken van de klankschalen je terug naar de stilte binnenin en om je heen. Dit ritueel nodigt je uit te ontspannen en te zijn in het moment. Het stemt lichaam en geest op elkaar af en brengt je in balans. Een bijzondere belevenis die je niet snel vergeet. Een klankschalensessie duurt 30 minuten en kost tijdelijk € 4,95 p.p. op basis van reservering. De sessies kun je bij het inchecken op het resort reserveren, daar zijn ook de tijden van dat moment beschikbaar.

Veilig naar de sauna, het kan! Ook nu.

We begrijpen dat de persconferentie van maandag 28 september 2020 veel vragen tot gevolg heeft.
Vooralsnog volgen wij het protocol op dat is opgesteld door de branchevereniging en door het RIVM is goedgekeurd.

Het is mogelijk om te reserveren, echter hebben wij momenteel een zeer beperkte capaciteit per dag. Hierdoor kan
het zijn dan bepaalde dagen snel volgeboekt zijn. We hopen op je begrip.

Bekijk hier alle maatregelen rondom het coronavirus.