Sluit menu

Ontdek de Blue Wellnessresorts

Echt even tijd voor jezelf. Weg van de alledaagse sleur en routine. Geniet van een dagje wellness bij één van de drie BLUE Wellnessresorts. Warm lekker op in de sauna, geniet in één van de (zwem)baden, rust lekker uit in een cocoon, geniet van culiaire lekkernijen en laat je in de watten leggen door de beautyspecialiste.

Ontspannen dagje wellness

Bij de BLUE Wellnessresorts kun je op verschillende manieren ontspannen. Je kunt er uiteraard terecht voor diverse sauna's of andere wellnessfaciliteiten, maar tijdens een dagje sauna kun je ook genieten van een exclusieve beautybehandeling of ontspannende massage. De moderne en rustgevende inrichting waarbij gewerkt wordt met de juiste geur- en kleurbeleving geven je een gevoel van totale ontspanning.

Een saunadag is niet compleet zonder een hapje of drankje. Daarom zijn de BLUE Wellnessresorts voorzien van een restaurant waar je op elk moment van de dag terecht kunt voor verschillende heerlijkheden. Kom een lekker dagje ontspannen bij de luxe sauna- en wellnessresorts van BLUE Wellnessresorts.

Waarom BLUE Wellnessresorts?

  • Persoonlijke aandacht;
  • Inpandig hotel;
  • A la carte genieten van culinaire specialiteiten;
  • Exclusieve beauty- en ontspanningsbehandelingen.

Beleef de BLUE Wellnessresorts met korting

Wil je ook eens komen genieten van een dagje wellness bij één van de BLUE Wellnessresorts? Je kunt je saunadag bij BLUE Wellnessresorts ook met korting reserveren! BLUE Wellnessresorts heeft vaak voordelige acties waardoor je de resorts voor iedereen toegankelijk zijn. Ben je op zoek naar een ontspannen dagje uit in Nederland? Wil je een complete dag naar de sauna? Kijk dan eens bij de speciaal samengestelde sauna arrangementen. Is 1 dagje wellness niet genoeg? Alle BLUE Wellnessresorts beschikken over een hotel zodat je na je dagje sauna in je badjas naar je hotelkamer kunt lopen. Geïnteresseerd? Kijk dan ook eens bij de hotel arrangementen.

Tijdelijk gesloten.

Helaas moeten wij onze deuren sluiten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tot en met minimaal 9 februari 2021 kunnen we je niet verwelkomen. We hopen op je begrip.

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt, bekijk hiervoor onze corona update. Hierin geven we antwoord op de meest gestelde vragen.

Wil je liever persoonlijk contact? Het BLUE Contact Center is op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur bereikbaar via +31 (0) 347 754 760

 

Corona update Contactformulier