Sluit menu

BLUE is weer volledig geopend!

Update 18-6-2021 19:37 uur

Alle BLUE locaties zijn sinds 5 juni weer volledig open. Dit betekent dat je weer volledig kunt komen genieten van al onze sauna- en wellnessfaciliteiten inclusief onze lounge, restaurant en rustruimtes. Ein-de-lijk kun je weer komen genieten van een compleet wellness-moment! Reserveer jouw wellness-moment op tijd, we kunnen momenteel een beperkt aantal gasten per dag toelaten door de maatregelen rondom Corona. Vanaf zaterdag 26 juni 2021 is het dragen van een mondkapje niet meer verplicht.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Welke maatregelen wij treffen om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM:

1,5 meter afstand

We houden 1,5 meter afstand. Dat vragen we aan onze gasten en dat vragen we aan onze medewerkers. Waar mogelijk geven we in onze locaties deze afstand aan middels signing. De 1,5 meter afstand is in het gehele complex (hotel en wellness) van toepassing. Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen is er een beperkte capaciteit voor de locatie en per faciliteit. In iedere faciliteit dient er 1,5 meter afstand gehouden te worden.

 

 

Handen wassen

Was tijdens je bezoek regelmatig je handen. Wij zorgen ervoor dat alle besmettingsgevoelige punten extra worden gereinigd door onze medewerkers.

 

 

 

Mondkapje dragen verplicht

Een mondkapje is verplicht bij verplaatsing in onze binnenruimtes, zoals bij onze receptie en kleedruimtes. Tijdens een gezichtsbehandeling of massage, buiten én in onze baden mag je het masker uiteraard afzetten. Vanaf zaterdag 26 juni 2021 vervalt deze regel en hoef je geen mondkapje meer te dragen.

 

 

 

Lees instructies en volg aanwijzigingen

Waar nodig hebben we instructies opgehangen welke aangeven dat je je aan de 1,5 meter afstand dient te houden. We doen er tijdens jouw bezoek natuurlijk alles aan om je bezoek zo veilig en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Volg daarom de aanwijzigingen van onze medewerkers én de informatie op de inforamtieborden altijd op. Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd terecht bij één van onze medewerkers.

 

 

I.v.m. de nog geldende coronamaatregelen hanteren wij momenteel een aangepast belevenisprogramma. Informeer bij de receptie van de betreffende locatie naar het actuele programma en voorwaarden hiervan.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? We hebben de meest gestelde vragen gebundeld op onze FAQ-pagina.