Sluit menu

Helaas zijn we gesloten t/m 2 maart 2021

Update 2-2-2021 19:15 uur

Helaas moeten we je mededelen dat wij onze deuren langer gesloten moeten houden, namelijk tot minimaal 3 maart 2021.

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt naar aanleiding van de sluiting van onze locaties. Hieronder hopen we een aantal vragen te beantwoorden.

Voor hoelang zijn de BLUE locaties gesloten?
Op dit moment heeft de overheid aangegeven dat de sluiting geldt tot en met 2 maart 2021. De vorige sluitingsperiode werd steeds uitgesteld, dus we houden er rekening mee dat deze sluiting langer zal duren. Uiteraard brengen we je op de hoogte zodra er meer bekend is over een eventuele nieuwe openingsdatum.

Wat gebeurt er met mijn reservering die niet door kan gaan in de sluitingsperiode?
Alle wellness reserveringen worden door ons kosteloos geannuleerd. Je ontvangt van ons een bevestiging als de reservering in ons systeem is geannuleerd. Een reservering met een e-ticket en/of voucher daarvan wordt het e-ticket en/of de voucher vrijgegeven zodat je op een later moment een nieuwe reservering kan plaatsen binnen de (nieuwe) geldigheidstermijn van jouw e-ticket en/of voucher. Heb je ook een hotelovernachting gereserveerd? Deze annuleren wij niet automatisch, je dient zelf contact op te nemen met het hotel om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Heb je tijdens het maken van je reservering al een (deel)betaling gedaan via onze boekingsmodule gedaan met IDEAL of Creditcard? Dan kun je jouw reservering kosteloos verplaatsen naar een andere datum. Dit kun je doen tot uiterlijk 28 februari 2021 via een speciaal formulier op onze website. Het is niet mogelijk om reeds het reeds betaalde bedrag terug te storten of contant uit te keren. 

Ik heb een e-ticket en/of voucher welke binnenkort afloopt, worden deze verlengd?
Voor alle e-tickets en/of vouchers waarvan de geldigheid vóór 1 april 2021 verloopt, verlengen wij deze nu automatisch tot 1 mei 2021. Het plaatsen van een reservering met voucher en/of e-ticket kan online via de instructies op jouw voucher en/of e-ticket.

Blijven de beauty- en massagesalons geopend?
Nee, we zijn helaas ook genoodzaakt om ook de beauty- en massagesalons langer te sluiten. Indien je een reservering voor alleen een massage of beautybehandeling in de sluitingsperiode hebt staan, ontvang je persoonlijk bericht per mail.