Sluit menu

Wij zijn er klaar voor!

Update 7-6-2021 11:31 uur

Alle BLUE locaties zijn sinds 5 juni weer volledig open. Dit betekent dat je weer volledig kunt komen genieten van al onze sauna- en wellnessfaciliteiten inclusief onze lounge, restaurant en rustruimtes. Ein-de-lijk kun je weer komen genieten van een compleet wellness-moment! Reserveer jouw wellness-moment op tijd, we kunnen momenteel een beperkt aantal gasten per dag toelaten door de maatregelen rondom Corona.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Welke maatregelen wij treffen om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM:

1,5 meter afstand

We houden 1,5 meter afstand. Dat vragen we aan onze gasten en dat vragen we aan onze medewerkers. Waar mogelijk geven we in onze locaties deze afstand aan middels signing. De 1,5 meter afstand is in het gehele complex (hotel en wellness) van toepassing. Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen hanteren wij een beperkte capaciteit voor de locatie en per faciliteit. Bij iedere faciliteit (m.u.v. het zwembad) hangen bordjes met het maximaal aantal gasten wat toegestaan is om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen..

 

 

Handen wassen

Was tijdens je bezoek regelmatig je handen. Wij zorgen ervoor dat alle besmettingsgevoelige punten extra worden gereinigd door onze medewerkers.

 

 

 

Mondkapje dragen verplicht

Een mondkapje is verplicht bij verplaatsing in onze binnenruimtes, zoals bij onze receptie en kleedruimtes. Tijdens een gezichtsbehandeling of massage, buiten én in onze baden mag je het masker uiteraard afzetten.

 

 

 

Lees instructies en volg aanwijzigingen

Waar nodig hebben we instructies opgehangen welke aangeven dat je je aan de 1,5 meter afstand dient te houden en hoeveel personen tegelijkertijd aanwezig mogen zijn in een bepaalde ruimte. We doen er tijdens jouw bezoek natuurlijk alles aan om je bezoek zo veilig en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Volg daarom de aanwijzigingen van onze medewerkers én de informatie op de inforamtieborden altijd op. Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd terecht bij één van onze medewerkers.

 

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? We hebben de meest gestelde vragen gebundeld op onze FAQ-pagina.