Sluit menu

Annuleren reservering

Helaas kunnen wij je vooralsnog door alle maatregelen omtrent het Coronavirus niet ontvangen t/m 31 augustus 2020. Heb je een dagje wellness gereserveerd in de periode 16 maart t/m 31 augustus 2020? Je kunt je reservering kosteloos verplaatsen via het speciale formulier: Verplaatsen reservering. Wens je toch liever je reservering te annuleren, dan bieden wij deze optie aan waarop enkele voorwaarden van toepassing zijn. Dit is mogelijk tot 1 augustus 2020.

  • Een reservering met een e-ticket en/of voucher: het e-ticket en/of de voucher worden vrijgegeven zodat je op een later moment een nieuwe reservering kan plaatsen binnen de (nieuwe) geldigheidstermijn van jouw e-ticket en/of voucher.
  • Heb je tijdens het maken van je reservering al een (deel)betaling gedaan via onze boekingsmodule? Dan ontvang je het bedrag wat reeds betaald is in de vorm van BLUE tegoed per mail. De geldigheid van dit BLUE tegoed is tot 1 januari 2022. Het is niet mogelijk om reeds het reeds betaalde bedrag terug te storten of contant uit te keren. 

Voor het verwerken van annuleringsverzoeken en het uitgeven van BLUE tegoed hanteren wij een termijn van maximaal 3 weken na het indienen van je verzoek. Wij vragen hiervoor je begrip.

Reservering annuleren

* Verplichte velden