Sluit menu
BLUE WELLNESS
E-ticket verzilveren Reserveren

Om een reservering te maken willen wij je vragen om de locatie waar je wilt reserveren hieronder te kiezen. Vervolgens gaat het reserveringsproces verder.

BLUE Wellnessresort LeidenBLUE Wellnessresort HelmondBLUE Wellnessresort SittardBLUE Spa TriviumBLUE Spa HaamstedeBLUE Wellness Stadspark

Annuleren reservering

Helaas kunnen wij je vooralsnog door alle maatregelen omtrent het Coronavirus niet ontvangen t/m 30 juni 2020. Heb je een dagje wellness gereserveerd in de periode 16 maart t/m 30 juni 2020? Je kunt je reservering kosteloos verplaatsen via het speciale formulier: Verplaatsen reservering. Wens je toch liever je reservering te annuleren, dan bieden wij deze optie aan waarop enkele voorwaarden van toepassing zijn. Dit is mogelijk tot 1 augustus 2020.

  • Een reservering met een e-ticket en/of voucher: het e-ticket en/of de voucher worden vrijgegeven zodat je op een later moment een nieuwe reservering kan plaatsen binnen de (nieuwe) geldigheidstermijn van jouw e-ticket en/of voucher.
  • Heb je tijdens het maken van je reservering al een (deel)betaling gedaan via onze boekingsmodule? Dan ontvang je het bedrag wat reeds betaald is in de vorm van BLUE tegoed per mail. De geldigheid van dit BLUE tegoed is tot 1 januari 2022. Het is niet mogelijk om reeds het reeds betaalde bedrag terug te storten of contant uit te keren. 

Voor het verwerken van annuleringsverzoeken en het uitgeven van BLUE tegoed hanteren wij een termijn van maximaal 3 weken na het indienen van je verzoek. Wij vragen hiervoor je begrip.

Veilig naar de sauna, het kan! Ook nu.

We begrijpen dat de persconferentie van maandag 28 september 2020 veel vragen tot gevolg heeft.
Vooralsnog volgen wij het protocol op dat is opgesteld door de branchevereniging en door het RIVM is goedgekeurd.

Het is mogelijk om te reserveren, echter hebben wij momenteel een zeer beperkte capaciteit per dag. Hierdoor kan
het zijn dan bepaalde dagen snel volgeboekt zijn. We hopen op je begrip.

Bekijk hier alle maatregelen rondom het coronavirus.