Herontdek BLUE Wellnessboot Mill Arrangement – 2 dagen

Geniet samen van de compleet vernieuwde Wellnessboot

Stap aan boord en geniet van de feestelijk heropening bij BLUE Wellnessboot Mill. Ontdek de nieuwe en verrassende sauna's en faciliteiten en geniet daarbij in het volledig gerenoveerde wellnessrestaurant van een heerlijk borrelmoment voor twee. Een ding is zeker: warmte, rust en het gevoel van luxe zullen jullie overal terugvinden. Kom de nieuwe look van de Wellnessboot nu ervaren met dit feestelijke arrangement!

Reserveren
Prijs p.p.
89,00

Het arrangement

Ontvangst met een glas Fletcher’s Bubbels

Sauna entree vanaf 10:00 uur

Gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten tot sluitingstijd

Vrij gebruik van BLUE Collection scrubzout, shampoo en showergel

Een borrelplateau in het wellnessrestaurant

Overnachting in een hotelkamer

Uitgebreid ontbijtbuffet

25% korting op een behandeling naar keuze in de BLUE Beauty*

Gratis fiets-en wandelroutes

voorwaarden

*Wilt u gebruik maken van deze korting? Mail dan naar [email protected] met uw reserveringsnummer, behandeling naar keuze en datum van uw bezoek om een behandeling te reserveren met korting! 

Dit arrangement is geldig vanaf 01-07-2024 t/m aankomst 31-08-2024 (m.u.v. feestdagen en evenementen). De prijs is o.b.v. verblijf van twee personen op een basis tweepersoonskamer en is inclusief Fletcher Friend korting. Dit arrangement is te boeken voor minimaal twee personen. De prijs is inclusief tax and handling fee (ca. €3 p.p.p.n.) en weekendtoeslag bij verblijf op vrijdag (€5 p.p.p.n.)- en/of zaterdagnacht (€10 p.p.p.n.). Speciaal voor deze actie is er een aantrekkelijk aanbod kamers beschikbaar gesteld.

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier